Målarevägen 13

Älmhult 975 000 kr

Målarevägen 13, Älmhult

Modern bostadsrätt, byggår 2019. Här kan du bo ljust och modernt i ett av Älmhults nyare bostadsområden. Här erbjuds ett boende på två rum och kök med uppdelad och trevlig planlösning. Det moderna köket från Ballingslöv delar upp matsal och allrum på ett fint sätt. Inglasad balkong mot innergård. Ett rymligt sovrum med bra garderobsyta, utsikt mot dammen. Ett helkaklat badrum kombinerad tvättstuga. I Hagabo bor du både nära naturen och serviceutbud. Bostadsrättsföreningen ligger fint vid en stor naturskön damm. I BRF Hagabostrand bor du trivsamt och lugnt. En månadsavgift på 4 096 kr. varav värme, renhållning, vatten och avlopp ingår. I bostadsrätten ingår ett separat förråd. En kort promenad ifrån lägenheten ligger även Älmhults handelsplats. Här finns serviceutbud som restauranger, IKEA varuhus, matvarubutik och mycket mer.

Kontakta mäklare för ytterligare information

Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 64 kvm. Areauppgifter från bostadsrättsföreningen
Hiss Ja

Vi beskriver interiören enligt nedan:

Två trappor upp och dörren till vänster, loftgången en bit bort och sedan tredje dörren till höger. Loftgången vid din egen dörr kan användas som en liten uteplats.

Entréhall
Vi möts av en öppen och ljus hall, plats för avhägningsyta. Höger om hallen en stor gå-in garderob.

Matplats
Rakt fram från hallen, inrett för matplats. Gott om yta, plats för ett större matsalsbord. Planlösningen är smart uppdelad, vänster om matplatsen kök, höger om matplatsen en hall.

Kök
Vänster om matplatsen kök, man kan gå igenom köket till allrummet, vilket skapar en öppen men ändå en uppdelad planlösning. Ett modernt kök från Ballingslöv. Vit köksinredning med en mörk bänkskiva som skapar kontrast. Välutrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Bra med förvaringsyta.

Allrum
Från köket når vi sedan allrummet. Ett ljust allrum med härligt ljus från fönsterpartierna. Här finns plats för en större sittgrupp eller soffa. Utsikt mot dammen. Balkongen når vi från allrummet. En inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier. Vi når även allrummet från hallen andra sidan köket.

Badrum kombinerad tvättstuga
Tillbaka till entréhallen. Vi tar höger om matplatsen och hallen som går genom lägenheten. Dörren till höger efter gå- in garderoben. Badrum, ett helkaklat badrum i klassisk färgsättning. Kombinerad tvättstuga. Inrett med dusch, handfat, WC och tvättmaskin. Golvvärme.Praktisk arbetsbänk och förvaring.

Sovrum
Tillbaks till hallen och nästa dörr till höger, sovrum. Ett ljust sovrum med garderobsyta.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 64 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster Isolerglasfönster

Ekonomi

Lägenhetsnummer 149-12:08 i BRF Hagabostrand i Älmhult
Pris 975 000 kr
Avgift 4096 kr/mån
Kommentar Från årsskiftet ändras avgiften till: 4 544kr
Driftkostnad 670 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 130 kr
  • Hushållsström: 540 kr

Andel i förening 1,85%

Uteplats

Inglasad balkong, mot innergård

Förening

Föreningsnamn BRF Hagabostrand i Älmhult
Organisationsform Bostadsrättsförening
Organisationsnummer 769630-0172
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 44
Överlåtelseavgift 1183
Pantsättningsavgift 473
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband Fiber

Bilder

Karta